Modellering 1 – Leksjon 3

Tilbake til kursoversiktModeling1-alt « Leksjon 2 Leksjon 4 »

NX9: Navigasjon

 

Tags: Part navigator, section, rendering

I denne leksjonen skal vi se på Part Navigator, for å få bedre oversikt over modelleringsprosessen. Vi skal også ta en titt på sections, som lar deg legge til snitt for modellen. Til slutt skal vi introdusere rendering i NX, som lar deg lage høykvalitetsbilder av geometri.

Undertekster kan bli aktivert ved hjelp av CC-knappen i videoen.

NX8: Navigasjon

 

Tags: Part navigator, section, rendering

I denne leksjonen skal vi se på Part Navigator, for å få bedre oversikt over modelleringsprosessen. Vi skal også ta en titt på sections, som lar deg legge til snitt for modellen. Til slutt skal vi introdusere rendering i NX, som lar deg lage høykvalitetsbilder av geometri.

Undertekster kan bli aktivert ved hjelp av CC-knappen i videoen.

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

19 − 10 =